Header K@@Ypc website


werkplaatsEn met op maat bedoelen wij ook echt op maat. Aangepast aan uw wensen en behoeften.  Waar gaat u uw computer voor gebruiken? Wilt u internetten, e-mailen en zo af en toe een brief typen, dan heeft uw helemaal niet zo'n zwaar en vaak prijzig systeem nodig. 

Anders wordt het natuurlijk als u veel wilt downloaden, dus vele bestanden op wilt slaan, muziek, foto's of films wilt bewerken of zware games wilt gaan spelen. Uw nieuwe systeem zal dan op dit zwaardere werk moeten worden aangepast.

 
En daar blijft het niet bij.
Tevens komen wij de computer bij u afleveren, aansluiten en reeds aanwezige randapparatuur zoals printer en scanner installeren. Maar ook het uiterlijk wordt niet vergeten.  De tijd dat er - in onze optiek - enorme vaak lelijke witte kasten met dito joekels van beeldschermen kamers ontsierden is lang voorbij.

mannetje voor onderhoudswerkzaamhedenDoor een uiterst selectieve inkoop van onze onderdelen kunnen wij veelal voor ieders budget en naar ieders behoefte een passend systeem samenstellen. De computer wordt voorzien van MS Windows software en het K@@Ypc software pakket. U krijgt een kant en klaar systeem waar u gelijk mee aan de slag kan. 

Updaten kan natuurlijk ook. U kunt uw bestaande computer natuurlijk ook uitbreiden of updaten (meer geheugen, grotere harddisk/ harde schijf, een DVD brander etc.). Hiervoor hoeft u maar te bellen of te e-mailen naar K@@Ypc; U krijgt dan antwoord op uw vragen en over de kosten die daaraan verbonden zullen zijn.
 
Maandag - Vrijdag     van 09:00 tot 17:30
Zaterdag                      van 09:30 tot 15:00
Zon- & Feestdagen    Gesloten
Afspraak maken?       Bel:010 26 56 932