Header K@@Ypc website

K@@Ypc copy service

Heeft u bijvoorbeeld een kopie van uw paspoort nodig?  Een scan of fotokopie van uw rijbewijs, bankpas of identiteitsbewijs? Geen probleem; direct klaar. Of nog even snel je scriptie afdrukken? Kom gerust langs bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan drukken we het meteen af.

Je kunt eenvoudig je bestand mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij printen het uit. Of loop even langs met je paspoort, dan heb je snel je kopietje. Kopiëren en afdrukken zowel in zwart-wit als in kleur.

Dit zijn de printservices (A4-FORMAAT) die wij aanbieden:  

  • vanaf € 0,50 p.p. zwart/wit/ in kleur
       (inclusief opstartkosten/gebruik PC)
  • I.D. / (bank)-pas/paspoort in kleur € 1,00
  • Scannen naar pc uitprinten/versturen vanaf € 1,00
Let op: Geen drukwerk !!!
 
Maandag - Vrijdag     van 09:00 tot 17:30
Zaterdag                      van 09:30 tot 15:00
Zon- & Feestdagen    Gesloten
Afspraak maken?       Bel:010 26 56 932

iets uitprinten
something to print
etwas ausdrucken
imprimer quelque chose
imprimir algo
wydrukuj coś
εκτυπώστε κάτι
stampa qualcosa
bir şey yazdır

طباعة شيء ما

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Afdrukken, scannen en kopiëren

Bij K@@Ypc zorgen wij ervoor dat kopieën, scans of afdrukken van uw documenten  snel en efficiënt geregeld zijn. Wij zorgen dat u binnen een mum van tijd in bezit bent van een perfecte fotokopie of scan van uw paspoort, rijbewijs, bankpas of identiteitsbewijs. Wij regelen het voor u, klaar terwijl u wacht.

Hebt u een belangrijke scriptie of presentatie die afgedrukt moet worden? Bij K@@Ypc staan wij voor u klaar! U kunt uw bestand eenvoudig mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat het uitgeprint wordt. Of kom langs met uw USB-stick of andere opslagmedium, en wij drukken het direct voor u af, zowel in zwart-wit als in kleur. Onze printer produceert hoogwaardige afdrukken, waardoor uw werk er professioneel uitziet.

In onze winkel in Rotterdam Noord kunt u tevens uw documenten kopiëren, zowel in zwart-wit als in kleur. Dit kan zowel vanuit uw eigen bestand als vanuit een hardcopy document. Onze scanner en printer zijn van topkwaliteit en garanderen een snelle en efficiënte afhandeling. Dus of u nu een kopie nodig heeft voor uw werk of een scan voor uw administratie, bij K@@Ypc zijn we er voor u.